ChristenUnie Haarlemmermeer helpt mee met inzamelen voor de voedselbank

donderdag 26 november 2020 18:29

Enkele leden van de ChristenUnie en SGP sluiten zich aan bij het initiatief van de wijkraad Graan voor Visch in Hoofddorp om te helpen bij de inzameling van voedsel voor de voedselbank.

Enkele enthousiaste leden van de ChristenUnie Haarlemmermeer, de SGP en van de wijkraad zetten zich in voor medemensen met een tekort. Op het plein voor De nieuwe Silo komt een stand te staan waar het voedsel kan worden ingeleverd. De Nieuwe Silo is een nevenvestiging van Stichting Maatvast Haarlemmermeer, gevestigd aan de Raadhuisplein 5 Cultuurgebouw in Hoofddorp. 

Op 12 december 2020, van circa 9:00 uur tot 16:00 uur zijn er vrijwilligers aanwezig om lijstjes uit te delen wat voor boodschappen kunnen worden aangeschaft. Ook kunt u uw boodschappen daar inleveren voor de voedselbank. De verspreiding ervan gebeurt anoniem door vrijwilligers van de voedselbank.

Daarnaast houdt de ChristenUnie Haarlemmermeer een collecte onder haar leden. Wie niet langs kan komen maar wel graag wil bijdragen kan een gift overmaken.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Haarlemmermeer helpt mee met inzamelen voor de voedselbank'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.